Tegnap voltunk a Group 'N' Swing és Gajer Bálint előadásán a Müpába. Ritkán jutunk el, hogy minőségi szórakozást láthassunk, de amikor igen, akkor nagyon odatesszük magunkat. Ilyenkor a legjobb, a legigényesebb előadást ... Tovább »

2013.09.02 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 911 


Talán nem újdonság, de mégis érdekes olvasmány, hogy miért nem engedik a rák gyógyítását? Egyszerű a válasz: a hatalmas gyógyszercégek legnagyobb bevételét a rák elleni kezelés biztosítja, éppen ezért elképzelhetetlen nagy összegek forognak kockán, amennyiben valóban sikerül gyógymódot találni a rákos elváltoz ... Tovább »

2013.08.29 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 993 


Az expedíció érkezésére a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Környezetügyi Intézet közönségprogramokat szervez Budapesten. Az MTA Ökológiai Kutatóközpontjával, a Duna-Ipoly Nemzeti Pa ... Tovább »
2013.08.26 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 992 


Keddtől az év végéig, 133 napon át már a jövő évi erőforrásokat éli fel az emberiség, közölte a WWF Magyarország. A zöld szervezet szerint idén augusztus 20-ára esik a Globális Túlfogyasztás Napja, vagyis az a nap, amelytől az emberiség igényei meghaladják Földünk eltartóképességét....

... Tovább »

2013.08.26 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1004 


Ma is voltam futni. Csak kb 500m-re jutottam mire egy idős néni megszólít.

- Bírja aranyoskám, bírja még? - kérdezte odakiáltva.
- Bírom még, hisz még csak most kezdtem, még a neheze hátra van. - mondtam.
- Minden nap látom, ahogy fut, csodálatos! - mondta a néni.

Én csak mosolyogva futottam tovább. A néni nem is gondolta volna, hogy erőt adott a további kilométerek legy ... Tovább »

2013.08.23 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 946 


Megszületett az eredmény a Goldenblogon a PopArt kategóriában is. Hát nem az első lettem, de nem is az utolsó. :) Különben is, a részvétel a lényeg nem? Ráadásul a Civil kategóriába szerettem volna indulni. Ez sem jött össze. Majd máskor. K ... Tovább »

2013.08.23 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 925 


Megcsináltuk... hovatovább, megcsináltam! :) Köszönöm. Végre megszületett pár nap alatt a weboldalam. Egy kis segítséget azért kértem, mert teljesen autodidakta módon kezdtem az egészet, de összeállt. Szép, egyszerű, letisztult oldal. Nekem tetszik. :) A többi nem számít.

... Tovább »

2013.08.21 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (1) Megtekintések száma: 999 

« 1 2 ... 8 9 10
Mentés