"Ha elég sokan döntünk úgy, hogy a globális felmelegedés akkora válság, aminek kezeléséhez egy Marshall-terv szintű válasz szükséges, akkor valóban akkora válsággá válik." (Na ... Tovább »
2016.02.03 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1294 


Először vettem részt Yours Truly-n. A sok rendezvény közül Dunakeszire esett a választásom. Amúgy nem véletlenül. Ugyanis, ha hétvége, akkor Vác, tehát legközelebb Bitliszbá Ringje volt kézenfekvő, amit már ötödszörre rendeznek meg.

... Tovább »
2016.02.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 984 


Ez a bejegyzés nem a vegánoknak szól,  mégis egy nagyon jó kis kezdeményezés. Ha budapesti vagy és szeretnél vidéki gazdáktól, friss, háztáji tojást venni, akkor itt a helyed.
 
... Tovább »
2015.12.02 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1014 


Az idei brutál futás címet újra a Naszály kapja meg tőlem. Ezzel tudom csak jellemezni ezt a terepfutó versenyt. A másik oldalról nézve, nem csak brutál kemény volt, de nagyszerű élmény is. Új barátokra leltem és megismertem a Naszály egy másik arcát.
 
... Tovább »
2015.11.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1136 


Nekem az elmúlt szombaton Pilis jelentette a világ tetejét.  Egyszerre futhattam, túrázhattam, hegyet mászhattam, kirándulhattam az Intersport Terepfutáson, a BSI szervezésében. Mikor elindultunk nagy köd, pára és 5 fok volt, ami eléggé didergőssé tette a rajtot. El sem hittem, hogy lesz ebből 16 fok, de mégis kitavaszodott pár ki ... Tovább »
2015.11.10 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1113 


Újra egy Velencei Tókerülés, ha már egyszer bevált. :) Kipróbáltuk, hogy menni fog-e a futás futóidőben. 10 fokban kiválóan lehetett futni. Nem azon aggódsz, hogy egy mély lélegzettel kapsz-e levegőt és az oxigén vajon eljut-e minden pórusodba, hanem teszed a lábadat egyiket a másik elé és csak futsz.
 
... Tovább »
2015.10.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 981 


Előre bocsájtom, biztos vagyok benne, hogy minden fejben dől el és utána jön a többi. Már, ami a versenyzést és a hosszú távot illeti. Elsőként rendben kell lenni agyban, majd rendben kell lenni edzettségileg - és nem utolsó sorban -, sokat számít, egy társ, aki mindenben partner és segítőkész. Ezek nélkül nem lehet teljesíte ... Tovább »
2015.09.02 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1277 


Régen írtam már élménybeszámolót. Ez nálam igazán hangulatfüggő. Azért az elmúlt cirka két hónapban sem voltam tétlen. Edzések szorgalmasan, többször egy héten, aztán voltak versenyek is. Például emlékezetes az ilinyi Földrengető terepfutás vagy a Szufla is. Múlt vasárnap az IronGirl-öké volt a főszerep.
... Tovább »
2015.08.24 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1125 

« 1 2 3 4 ... 9 10 »
Mentés