Az eső sem tántorított minket vissza a Börzsöny jótékonysági futóversenytől. Télen az ónos eső jól elbánt erdeink nagy részével. Kell a támogatás, kellene a sok pénz, hogy az elpusztult fákat újratelepíthessék. Nem voltunk rengetegen, mégis sokat jelentett a szándék, hogy az erdőlátogatók, a terepfutók szívügyüknek tartják az erdő rehabilitációját. ... Tovább »
2015.06.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1010 


Igen-igen, 15 kili után fel is ébredtem, elhiheted. Még a blogíráshoz is, mert eléggé elcsúsztam vele, ugyanis 17-én volt a rendezvény. Nem volt kedvem a beszámolóval foglalkozni, egy kicsit elfáradtam, egy kicsit elegem lett. Most viszont a hamvaiból föltámadt Főnix madár leírja a tapasztalatait és a véleményét.

... Tovább »

2015.05.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1068 


Még egy ok az ünneplésre, vagyis a futásra. A tavaszi hétvégék, egy-egy hangulatos versenyről szólnak. Ahol csak lehet futok, az érzés kedvéért többedmagammal. Ha tömegsportról van szó, akkor a legjobb helyen voltunk a múlt szombaton, az Európa napi futáson, a Margitszigeten. Teljesíthető táv, sok futó, jó buli hangulat és szuper befutócsomag. Nem vá ... Tovább »

2015.05.13 | Kategória: SportolOKHozzászólás (2) Megtekintések száma: 1136 


Május 1-jét egy jó kis félmaratonnal ünnepeltük, méghozzá Dunavarsányon. Még nem jártam itt, jó volt egy kis városnézéssel egybekötött futás. Na meg az izgalom sem maradhatott el, a tudat, hogy el fogok tévedni. :)
 

... Tovább »

2015.05.05 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1019 


Elkezdem a felkészülést. A következő célom megvalósításához egy igen csak motiváló, érdekes és sokszínű embert választottam. Nagy Bandó András a  humorista, író és előadóművész, aki nem utolsó sorban tízszeres maratonista. Nincs olyan aki ne ismerné, talán olyan sincs, aki ne kedvelné. A felvezetőben elmeséli élményét a futásról, majd a "Maraton közben" című írása ... Tovább »

2015.04.23 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1173 


Még furcsa kimondani. Szoktatom magam a gondolathoz és hangosan kimondom. FÉLMARATONISTA LETTEM! Senki nem segített és mégis megcsináltam! Nem foglalkoztam a kételkedőkkel, a visszahúzókkal, akartam és megcsináltam! Nem sokan bíztak benne, hogy sikerül, talán még én sem. Ahogy közeledett az időpont, egyre jobban vesztettem el a hitem én is. Mégis ... Tovább »

2015.04.21 | Kategória: SportolOKHozzászólás (1) Megtekintések száma: 1264 


Lassan új időszámítást írok a 19-i első félmaratonnal, addig még belefér pár edzés, meg a tudatos pihenés is. Az elmúlt szombat az utolsó megmérettetésről szólt, a veresi futóversenyről. A legjobb szervezettségű verseny volt, amin mostanában részt vettem. Felbolydult egész Veresegyház!

  ... Tovább »
2015.04.16 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1161 


Nagy örömömre szolgál, hogy a tinédzserek (14-16 éves középiskolás tanulók) bevonásával, a WWF és a Toyota Fund for Europe támogatásával és segítségével elindul a Zöld Generáció nevű tehetséggondozó program. Végre egy értelmes és hasznos tevékenység azon fiatalok számára, akik gondolnak a jövőjükre és komolyan érdeklődnek a környezetvédelem, a fennta ... Tovább »

2015.04.13 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1040 

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »
Mentés