Eljött a várva várt pillanat, mikor tudományosan is megtudhattam, milyen teljesítményt nyújtok az adott pillanatban. A Sportlaborban szakemberek és profi sportolók között kellett a maximumot kihozni magamból. Megtudhattam a gyenge pontom, hogy mire kell vigyázni, hogy min kell javítani, kaptam tan ... Tovább »

2015.03.19 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 967 


Most már az én nevemet is együtt lehet említeni Rockyval. :) Ha van maratonszüzesség - ugye Papp Kriszti -, akkor van Balboaszüzesség is, amit most közkinccsé téve kijelenthetek, hogy az elmúlt szombaton sikeresen elvesztettem. Legyen ez most erény. :) ... Tovább »

2015.02.17 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 857 


Ma túláradt bennem az érzelem, valahogy csak lelkizős blog bejegyzések kerültek a szemem elé. Nem mindig tudom venni ezeket a rezgéseket, de ma nem voltam fából és mivel vannak érzéseim nem is kicsi, van akinek tudok vibrálni, így muszáj voltam leírni. Na, hát ez van. Megesik. :) Megvan a hangulat, az ihlet, nem tarthat vis ... Tovább »

2015.01.30 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (1) Megtekintések száma: 900 


Elöljáróban. Nem egyszer sírom vissza gondtalan, boldog gyermekkoromat, a '70-es, '80-as éveket, amikor minden olyan más volt. Egy burokban volt kis országunk, nem tudtuk, vagy nem akartuk tudni mi zajlik tőlünk pár száz méterre, a "szomszédunknál". Manapság viszont semmi sem marad titokban. Az internet, a tv, ... Tovább »

2015.01.27 | Kategória: Zöld szemmelHozzászólás (0) Megtekintések száma: 810 


Kicsit nosztalgiáztam, mert már olyan rég volt. Tavaly nyári a körutazásunk, de sosem felejtem. A legszebb emlékeim közt őrzöm. Én így ismertem meg Erdély kicsiny részét, talán a legszebbet.

... Tovább »
2015.01.07 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 970 


Kálmán király ebben az évben íratta össze a zobori apátság birtokait és alapított püspökséget Nyitrán. Még ebben az évben vakíttatta meg öccsét is Álmost és fiát Bélát, hogy lehetetlenné tegye trónigényüket és megóvja fiát, Istvánt a trónviszályoktól.

... Tovább »

2015.01.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 753 


Az úgy volt, hogy pár hete elmentünk a váci egészség napra. Kipróbáltam pár bemutató órát, köztük a capoeira aerobik-ot, a kangoo-t és persze nem maradhatott el a jóga sem. Itt jöttem rá, hogy milyen nehezen lépek ki a futás, pilates, dinamikus jóga szentháromság alól, pedig, ha mozgásformákról beszélünk, akkor választékban a ... Tovább »

2014.12.11 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1233 


Az az igazság, hogy még mindig kevés cikk jelenik meg a neten a Pinterestről. Szerintem legalábbis. Lehet, hogy ezért nem terjedt el a magyar felhasználók között annyira, mint a facebook. Nem ismerik, nem tudják az emberek használni, ezért nem is regisztrálnak. Pedig nem érdemli meg sanyarú sorsát. Itt az ideje, hogy segítsek a kétel ... Tovább »

2014.11.27 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1112 

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »
Mentés