29. Vivicittá

Pontosan 10 éve volt az első alkalom, hogy futottam a Vivicittán. Ennek tükrében a mostani alkalom különlegesnek mondható. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani az akkori eredményemmel. Csak bízni tudok benne, hogy most egyéni csúcsot döntöttem.


Óriási tömeg. Még annál is nagyobb, mint amire gondolsz. Több, mint 20ezren voltunk. Igazán jó, felpörgetett hangulatról gondoskodtak a szervezők, csak, hogy mindenki a legjobb formáját hozhassa. Hát próbálkoztam én is. :)

 
                  
 
Azt előre tudtam, hogy a 6 perces kilométerekkel meggyűlik a bajom, de annak örültem, hogy 7 perc alatt maradtam. Húzott a tömeg meg a dobpergés a Margit-hídra menet, de már igazán vártam, hogy újra a Szigetre érjek és meglássam a célt.
 
Érzések kavarogtak, gondolatok cikáztak: start előtti izgalom, ujjongás, rajt, erős vagyok, előzés, lehagyás, szárnyalás, emelkedő, izzadás, felemelő, pulzus az egekben, szenvedés, visszavesz, pihenés lassítva, lejtő, könnyű vagyok, mintha gyorsulás, vagy mégse?, megint felfelé, soha többet, végre már csak 1km, hogy lehet ilyen hosszú 1km?, nem érek be, célkapu, de megcsinálom, még egyszer soha, végre cél, vége..... jöhet a félmaraton, megint erősnek érzem magam. :)
 

A 7 km-es távot 50 percen belül teljesítettem. Van még min javítani, nem mondom, de azért jutalmat és biztatás azt mindig kapok. :)


                 
Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2014 » Április » 15Megtekintések száma: 824 | Hozzászólások: 0 | Címkék: Margitsziget, tömeg, csúcs, futás, egyéni, Vivicittá

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés