30 legyen az új 28
Újra egy Velencei Tókerülés, ha már egyszer bevált. :) Kipróbáltuk, hogy menni fog-e a futás futóidőben. 10 fokban kiválóan lehetett futni. Nem azon aggódsz, hogy egy mély lélegzettel kapsz-e levegőt és az oxigén vajon eljut-e minden pórusodba, hanem teszed a lábadat egyiket a másik elé és csak futsz.
 
Itt még tudtam vigyorogni. :)
Csak futottam. Teljesen más élmény volt, mint pár hete. Futottam, nem csak néztem, hanem láttam is. Ez most nem verseny volt, hanem csak egy találkozó. Bringások és futók találkozója. Így nem kellett időre mennem, csak úgy magamnak futottam egyet.

 
Egy bicikli út vezet a tó körül. Igaz, hogy jó pár részen nem lehet látni a tavat, de akad látnivaló bőven. A pákozdi emelkedő, ami messziről olyan, mintha a felhők közé kéne felfutni, aztán az Arborétum a játszótérrel, vagy épp Pákozd, ami újraértékelődött. Most a szántóföldes szakasz sem tűnt olyan hosszúnak, mint múltkor, és jutott energia, hogy tartsam egy darabig a tempót egy UB-s futóval. :)
 
Az utolsó kilométereket viszont elrontottam. Valahogy csak a beállt izmokról és lábfajdalomról szólt. Máshogy kell fölépítenem a hosszabb távokat az tuti. Az új taktikám a fordított elv alapján jobban fog működni. Az eleje már megy, a végére kell összpontosítanom. :)
 
28,7km - 3óra 18perc
A Velencei-tó kör körülbelül 28km. 
A következő cél: 30 legyen az új 28. :) Ráhúzok még 2kilit.

 
Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2015 » Október » 26Megtekintések száma: 641 | Hozzászólások: 0 | Címkék: 28km, Velencei-tó kör

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés