A legjobb személyi edző

Úgy gondoltam, hogy edző kell az ember mellé, ha sportolásra adja a fejét. Ha már csinálom, akkor komolyan és odafigyelve.

Kellett valaki, aki megmondja, hogy kell, miért kell, minek kell. Bátorít és motivál. Kijelenthetem, hogy én megtaláltam a legjobb, csakis rám szabott személyi edzőmet. :) Tudja, hogy mik a céljaim, mit takarok elérni, hogy lehet engem munkára bírni. A fizetséggel sincs semmi gond, megállapodtunk, és úgy érzem, mind a ketten jól járunk. Én megkapom, amit elvárok, Ő pedig látja a tanítványát fejlődni. Kell ennél több? Minden edzésen velem van, sosem engedi, hogy egy pillanatra is lazsáljak. Küzdeni kell, beleadni még és még egyszer, túl menni a határaimon, és ezt csak együtt tudjuk. A személyi edzőmmel. Követjük az edzéstervet is, amit kialakított és kigondolt, csakis személyre szólóan. Később fel szoktuk tölteni a netre, ahol ki is tudjuk elemezni a közös munkát. Nem kivételezik velem, nem sajnál meg, viszont erősít testileg, lelkileg.

fotó: DesignSuck

Lehet, hogy nem lesz belőlem egy olimpikon, de nekem így is megteszi.
Hogy tetszett? 0.0/0

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2013 » Szeptember » 19Megtekintések száma: 705 | Hozzászólások: 0 | Címkék: legjobb, személyi, edző

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés