Egy egység

Ma túláradt bennem az érzelem, valahogy csak lelkizős blog bejegyzések kerültek a szemem elé. Nem mindig tudom venni ezeket a rezgéseket, de ma nem voltam fából és mivel vannak érzéseim nem is kicsi, van akinek tudok vibrálni, így muszáj voltam leírni. Na, hát ez van. Megesik. :) Megvan a hangulat, az ihlet, nem tarthat vissza semmi. Úgy is itt a hétvége. :)

Hetente talán többször is előfordul, hogy kapok olyan kérdést az én drága Egyetlenemtől, hogy "miért szeretsz te engem Édesem?". Ilyenkor mit is lehet mondani az ember szerelmének, minthogy "te vagy az egyetlen", meg "olyan kedves és szeretetre méltó vagy Drágám", "olyan jó veled lenni". Nem tudok egy pillanatra megállni és elgondolkodni, hogy ne legyen közhelyes a válasz. Most viszont szántam erre időt, felvettem a hangulatot, hagytam, hogy elárasszanak az érzelmek és kifejezzem magam. Leírva és hangosan kimondva még nyomatékosabb lett, úgy érzem. Ez nekem is jót tesz, remélem neki pedig végre kielégítő lesz a válasz. :)


- Megtaláltalak végre, sosem eresztelek el. Mert szeretlek.

- Sokat beszélgetünk és a szemedbe nézhetek. Mert szeretlek.

- Nincsenek játszmáim, taktikáim, pótcselekvéseim melletted. Mert szeretlek.
 
- Tudok nevetni veled. Érted? Tudok. Mert szeretlek.
 
- Szeretek fölolvasni neked történeteket és kibeszélni mindent. Szeretem, ha mesélsz nekem történeteket és megbeszélünk mindent. Mert szeretlek.
 
- Szeretem az álmaidat, ami mindig olyan összetett, és tartalmas, egy többórás movie-t le lehetne belőle forgatni. :)  Mert szeretlek.
 
- Szeretem, ha meghallgatod velem a 6. szerelmes számot is, amit mutatok és érzem, hogy te is elérzékenyülsz. Mert szeretlek.
 
- Szeretek csókolózni vásárláskor a sorbaállás közben is, miközben több ember néz irigykedve minket. Mert szeretlek.
 
- Szeretek kettesben enni veled, az olyan meghitt. Szeretem az olasz kajákat, a hamburgert, de legjobban a rántott húst, sült krumplival. Mert szeretlek.
 
- Szeretem, ha előbb ébredek fel, mint te, és a szemhéjadat nyitogatom :),  és ilyenkor is tudom, hogy nem vagy mérges, csak annyit mondasz: "Drágám, még álmos vagyok!" - és össze-vissza puszilgatsz. Szeretlek.
 
- Szeretem, hogy új szavakat találunk ki, ami lehet, hogy értelmetlen, de olyan vicces. Szeretlek.
 
- Szeretem azt is hidd el, hogy tervezgetjük a jövőt, nosztalgiázunk, mert már van múltunk, és vágyjuk a szinte elérhetetlen. Mert szeretlek.
 
- Szeretem nézni veled a legújabb mozit, a legnagyobb tv-n vagy épp vetítőn, amit valaha is láttam. Persze nem mindig tudok különbséget tenni az élességen, mint te, de elhiszem, hogy ez most nagyon tűéles volt ez film. :) Mert szeretlek.
 
- Szeretem, ha az ágyban annyira megölelsz, hogy kimegy belőlem az összes szusz, de akkor is kibírom sokáig... Jó persze, nem olyan sokáig. Ilyenkor az időt is megállítanám. Mert szeretlek.
 
- Szeretek sétálgatni veled kézen fogva, andalogva, csókolózva. Mert szeretlek.
 
- Szeretem használni a szavad járását, szeretlek utánozni, mint egy kismajom. :) Mert akkor is legyél velem, ha nem lehetünk együtt! Mert szeretlek.
 
- Szeretem, ha hívlak, a telefonod csöngőhangja a "Kedvesem" byAlextól és mindig úgy veszed fel, hogy "Szia Kedvesem!" Szeretlek.
 
- Szeretem, ha akkor is szépnek tartasz, amikor kócos vagyok, nincs rajtam smink és nem léptem ki a Vogue magazinból, bár kételkedem, hogy szép lennék. :) Szeretlek.
 
- Szeretem, hogy nincsenek titkaink, bízunk egymásba, hogy megalapozzuk a kapcsolatunkat. Mert szeretlek.
 
- Szeretem, ha mögéd állok, tudok úgy fordulni, hogy ne vegyél észre, vagyis te úgy teszel, mintha nem vennél észre és keresel: "Hol vagy Drágám, nem látlak!" :) Pedig ott vagyok már előtted, csak kicsi vagyok, te úgy teszel, mintha nem látnál. Aztán össze-vissza puszilgatsz. Szeretlek.
 
- Szeretem benned az intelligenciát, az érzelmi érettséget, a tudatosságot, az elköteleződést. Szeretlek.
 
- Szeretem, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm, mert minden jó, ahogy van, nincsenek érdekek, nincs látszat, csak mi vagyunk. Így szeretlek.
 
- Szeretem a vágyaidat, a kívánságodat. Úgy is mindent megteszek, hisz tudod. Mert szeretlek.
 
- Van úgy, hogy minden összejön egy rossz napon, de te bátorítasz, erőt adsz, segítesz dönteni. Szeretlek.

- Minden problémát átvészelünk együtt. Mert tudom, hogy szeretlek.

- Nem kívánkozom el mellőled, csak veled lehetek boldog. Mert szeretlek.

- Szeretem, hogy a logika nálunk mindent felülír. A nem is igen. Ezt már te is tudod, hisz belemész a játékba. Hogy nézne ki, ha mindig igent mondanék. :) Szeretlek.

- Nem beszélhetnek rólunk már külön, mi egy egységet alkotunk, így közösen, ketten. Legyen ez így természetes mindenkinek! Mert szeretlek.
 
Mindent kijelentő módban, meginoghatatlanul, erősen, meggyőződéssel, hittel. Hiszek bennünk és nem hiszek senki másban. Szeretlek.
 Hogy tetszett? 5.0/2

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: Filléres emlékeim | Dátum: 2015 » Január » 30Megtekintések száma: 1155 | Hozzászólások: 1 | Címkék: ketten, Egy egység

Mit gondolsz erről?
avatar
Liked 0 DislikedSpam
1 Laser • 16:38:11, 2015.01.30
Drága Szerelmem! Köszönöm, ami eddig volt, köszönöm, ami most van, köszönöm, ami majd lesz!
Köszönöm hogy vagy és köszönöm, hogy lehetek. Mert szeretlek!
avatar
Mentés