Filléres emlékeim

Együtt, 10 éve már. Jóban, rosszban, türelmesen, kitartóan, elszántan, fáradhatatlanul, szívósan, hajthatatlanul, állhatatosan, rendületlenül, tántoríthatatlanul, elkötelezettül, eltökélten, szilárdan, rendíthetetlenül, lankadatlanul, megállíthatatlanul, elhivatottan, áldozatosan, kitartóan, ragaszkodón, lojálisan, megbízhatóan, csábíthatatlanul, megin ... Tovább »

2016.08.22 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (1) Megtekintések száma: 2291 


Ma túláradt bennem az érzelem, valahogy csak lelkizős blog bejegyzések kerültek a szemem elé. Nem mindig tudom venni ezeket a rezgéseket, de ma nem voltam fából és mivel vannak érzéseim nem is kicsi, van akinek tudok vibrálni, így muszáj voltam leírni. Na, hát ez van. Megesik. :) Megvan a hangulat, az ihlet, nem tarthat vis ... Tovább »

2015.01.30 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (1) Megtekintések száma: 1519 


Kicsit nosztalgiáztam, mert már olyan rég volt. Tavaly nyári a körutazásunk, de sosem felejtem. A legszebb emlékeim közt őrzöm. Én így ismertem meg Erdély kicsiny részét, talán a legszebbet.

... Tovább »
2015.01.07 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1514 


Az az igazság, hogy még mindig kevés cikk jelenik meg a neten a Pinterestről. Szerintem legalábbis. Lehet, hogy ezért nem terjedt el a magyar felhasználók között annyira, mint a facebook. Nem ismerik, nem tudják az emberek használni, ezért nem is regisztrálnak. Pedig nem érdemli meg sanyarú sorsát. Itt az ideje, hogy segítsek a kétel ... Tovább »

2014.11.27 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1682 


Egész héten túl jó időnk volt, tűzött a nap rendesen. Nem épp kiránduló idő, mert a hőségben sétálni, túrázni inkább fárasztó, mint kellemes. Azért Erdély kárpótolt mindenért. Arad volt az utolsó város az utunk során.Amikor kinéztünk az ablakon és szemerkélt az eső, cseppet sem bántuk.

... Tovább »

2014.08.01 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1453 


Ha azt kérdeznéd, hogy utazásunk során mi volt a legemlékezetesebb helyszín? Nehezen tudnék mit mondani, mert mindegyik az volt. Viszont Vajdahunyad mindig eszembe fog jutni. Érzések, hangulat, illatok, látvány, gondolatok. Egy picit visszamentünk az időben. Mikszáth Kálmán pedig ebben segít.

... Tovább »
2014.07.31 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1703 


Korán reggel értünk Marosvásárhelyre, még csöndes volt a park, ahol megálltunk az autónkkal. Próbáltunk a várhoz legközelebb leparkolni, ami sikerült is, ráadásul II. Rákóczi Ferenc szobra mellett.

 
... Tovább »
2014.07.29 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1573 


Elmondhatom, hogy a legszebb emlékeim közt őrizgetem Segesvárt, ahol szinte egy egész napot eltöltöttünk, mert elég messze volt a szállásunktól.

... Tovább »

2014.07.23 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1908 

1 2 »
Mentés