Filléres emlékeim

Parajd körülbelül 10km-re van Szovátától, úgyhogy másnap, a reggeli után rögtön az első utunk a sóbányába vezetett. Én egyszerűen imádom a barlangokat, hiába egy bányáról van szó, így is lenyűgözött.

... Tovább »

2014.07.22 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1465 


Sikerült végre egy kis időt szentelnem az elmaradt erdélyi beszámolóra, az emlékek leírására, nehogy elhalványuljanak. Bár, ahogy Vass Albert mondta "Erdélyt nem lehet elfelejteni." Én is pontosan így gondolom.


... Tovább »

2014.07.21 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 989 


A jövő héten vakációzunk végre, Erdély lesz az úti cél. Próbáljuk bejárni a leghíresebb nevezetességeket, és a legszebb tájakat, már amennyit 5 napba bele lehet sűríteni. Valószínű, hogy nem lesz elég ez a rövidke idő mindenre, de biztos vagyok benne, hogy emlékezetes lesz.

... Tovább »
2014.07.04 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1152 


Akiknek elváltak a szülei talán hasonló érzésekkel küszködnek, hasonlók a gondolataik, a keserűségük. Ez most az én történetem. Ha neked sincs Apukád, lehet, hogy magadra ismersz, és egy könnycseppet letörölsz az arcodról. Apu jó ideje nincs. ... Tovább »
2013.10.10 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 702 


Tegnap voltunk a Group 'N' Swing és Gajer Bálint előadásán a Müpába. Ritkán jutunk el, hogy minőségi szórakozást láthassunk, de amikor igen, akkor nagyon odatesszük magunkat. Ilyenkor a legjobb, a legigényesebb előadást ... Tovább »

2013.09.02 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 598 


Megszületett az eredmény a Goldenblogon a PopArt kategóriában is. Hát nem az első lettem, de nem is az utolsó. :) Különben is, a részvétel a lényeg nem? Ráadásul a Civil kategóriába szerettem volna indulni. Ez sem jött össze. Majd máskor. K ... Tovább »

2013.08.23 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (0) Megtekintések száma: 609 


Megcsináltuk... hovatovább, megcsináltam! :) Köszönöm. Végre megszületett pár nap alatt a weboldalam. Egy kis segítséget azért kértem, mert teljesen autodidakta módon kezdtem az egészet, de összeállt. Szép, egyszerű, letisztult oldal. Nekem tetszik. :) A többi nem számít.

... Tovább »

2013.08.21 | Kategória: Filléres emlékeimHozzászólás (1) Megtekintések száma: 590 

« 1 2
Mentés