Gerecse mini - videóbeszámoló
Idén a közösségi futásaim a rövid távokról fognak szólni és leginkább terepen. Ennek több oka is van. Elsősorban az utolsó 25 kilin lesérült térdem kímélése. Másodsorban inkább a terep felé szeretnék mozgolódni. Besokalltam a betondzsungeltől és a millió embertől, inkább elmélyedek magamban a természettel. Ezt meg terepen lehet leginkább. A hátránya, hogy csak hétvégén van lehetőségem felkészülni. Ugyanis a környékünkön nincs egy hegy sem, de még egy emelkedő sem. Jobban mondva, van egy gát. :)

Így szólt az április a Gerecséről és 7,5 km-es távról. Az érdekesség - legalábbis számomra - hogy a szülinapomra kapott sportkamerával futottam és örökítettem meg. Szóval már nem csak a rajt és a cél van meg, hanem láthatod, amit én láttam. Mivel sajnos a rövid táv nem vezetett a hegyekbe - így nem sok látványosság volt -, ezért próbáltuk a közel 1 óra anyagából egy-egy részt kiragadni.

Akkor induljanak az első videók. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Csapó 1. 
 
 
 Csapó 2.
 
 
Csapó 3.
 
 
 
 
 Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2016 » Április » 7Megtekintések száma: 645 | Hozzászólások: 0 | Címkék: actioncam, terepfutás, Gerecse

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés