Ha szombat, akkor Sejce
A múlt hétvégén, szombaton megint volt szerencsém Vácon futni. Aki itt fut, az biztos, hogy a Naszály felé veszi az irányt.  Arra a legszebb, a legváltozatosabb és edzésnek sem utolsó.Én is a Gombási utat választottam, Sejce felé. Már tudtam, hogy nem lesz egy egyszerű menet, de szeretem a kihívásokat.
 
Az út szépen lassan emelkedett, de folyamatosan. Egyre lassabban haladtam és egyre nehezebben vettem a levegőt. Nem egyszerű annak, aki sík terephez szokott. Nem volt megtervezett útvonalam, egyszerűen csak fölfelé, követve az utat, majd vissza. Letérni az útról még nem merek, majd, ha egy kicsit megismerem a környéket. Követtem a táblákat. Vác vége, 2-es út, Sejce, Öregzsobrák dűlő, és megtaláltam a Kisgombás dűlőt is. Ha jól tudom erre lesz a Mikulás futás is. A kilátás meseszép. Az erdőn át kacskaringós aszfaltút vezet fel a hegyre. Az autósok is ritkán járnak erre, viszont nem egy futóval találkoztam. Biztos őket is vonzotta a szikrázó napsütés. Az út mindkét oldalán láttam, hogy le lehet térni az erdőbe járható ösvényeken, felfedezésre a bátrabbaknak. Sajnos nem sikerült teljesen felfutnom a csúcsra, de onnan is egész Vácot látni, körbe az erdővel, néhány házzal.

Csináltam pár képet, szépen megfordultam és pár perc alatt lefutottam. Közel 10k azért megvolt, valószínű javítottam az erőnlétemen is. Kell ennél több? Ha tehetném mindig itt futnék. 2 hét múlva ugyanitt.


 
Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2013 » November » 19Megtekintések száma: 740 | Hozzászólások: 0 | Címkék: Sejce, futás, szombat

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés