Kemény, mint a vas! :)
Régen írtam már élménybeszámolót. Ez nálam igazán hangulatfüggő. Azért az elmúlt cirka két hónapban sem voltam tétlen. Edzések szorgalmasan, többször egy héten, aztán voltak versenyek is. Például emlékezetes az ilinyi Földrengető terepfutás vagy a Szufla is. Múlt vasárnap az IronGirl-öké volt a főszerep.
 


Kánikula, tűző nap. Verseny előtt és után borult ég, futás alatt csak a napsütés jutott. Talán ez is mutatta, hogy milyen kemények ezek a VasLányok. A tűző nap csak edzi őket. :) 

 
Megvolt a heti fussunk presztízsből élmény, de azért elraktározva mélyen, lelkileg feltöltődve, testileg lefáradva. Összejöttünk a lányokkal, csináltunk pár képet, aztán nekivágtunk. Igaz, hogy nem úgy sikerült, ahogy terveztem, azért kihoztam magamból a legtöbbet, túl is pörögtem, de becsülettel végigmentem a 10 km-es pályán. Közel a féltávhoz már a hőség uralkodott el rajtam, a frissítőponton a fejemre borítottam a vizet, 1-2 kortynál több nem is ment le a torkomon. 7. km után lassulni kezdtem és nem tudtam összeszedni magam. A mellkasom égett, beszélni nem nagyon sikerült, csak a végét vártam. De utáltam azt a sok fordulót! Még sosem örültem ennyire a célkapunak. :)

Összességében egy remek hangulatú verseny volt. Köszönet a szervezőknek, az IronKidek-nek a sok szurkolást és pacsit -nagyon sokat segített -, a biztatást a pasiktól a pálya szélén, egyesek biztos örültek, hogy most nem nekik kellett futniuk. Ami megkoronázta az egész versenyt, és élménnyé varázsolta, hogy a célba érkezéskor kézfogással és gratulációval várt egy IronMan és a nyakamba akasztották az érmet. :)

 
Bruttó idő: 1:05:33

   
 
              
   Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2015 » Augusztus » 24Megtekintések száma: 754 | Hozzászólások: 0 | Címkék: IronGirl

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés