Most, vagy soha!

Ma volt az év végi első 5 fok körüli futásom reggel. Tartottam tőle, mert elég fázós vagyok, de nem volt vészes. Jó korán keltem, hogy mindent elrendezzek, fölkészüljek lelkileg, egyek előtte, stb...7-kor kell elindulnom ahhoz, hogy időben be is fejezzem.

Párásnak és ködösnek tűnt az idő a szobából és ha most nem indulok, akkor soha - gondoltam magamba. Cipő, réteges öltözés és indulás. Kellemesen csalódtam, nem volt hideg, vagy már én bírom jobban. A levegő állt, én pedig suhantam, csak a menetszelet kellett megszoknom, de semmi különös. Nem tudtam száguldozni, de simán lefutottam a szokásos 10 kilit. Sports Tracker

Mindamellett a legrosszabb a korai futás, amit tetéz a hideg, borongós, depis időjárás. Nem elég, hogy félig alvás fázisban vagyok, és tudom, hogy képtelen a kívánt sebesség elérésére, még az időjárás is. Brrr. Ilyenkor kell megerőltetnem magam, hogy most, vagy soha! Ez bevált, mert mindig most van. :) Lassan át kell térnem a téli üzemmódra, tehát szinten tartok, és a futás előtti és utáni nyújtásról sem feledkezem meg. Egy kis segítség hozzá.

Valószínű más is küzd a fránya téli időszakkal, az erőt adna, hogy nem vagyok egyedül. Kíváncsi volnék, hogy neked is van most, vagy soha hangulatod?
Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2014 » Október » 29Megtekintések száma: 771 | Hozzászólások: 0 | Címkék: futás, most vagy soha

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés