Reggeli futás

 

Napról napra sötétedik odakint. Elszántam magam a reggeli futásra, csak egyre több motiváció kéne, de van úgy, hogy nem találom sehol. Nehezen indulok el, talán fel sem ébredtem még, és ha arra a pár reggeli futásra gondolok, amiket eddig produkáltam, akkor csak a hideg ráz ki. Arra tudok csak gondolni, biztos nincs meg még a kellő edzettség, csak nyüstölnöm kell magam, majd csak a javulnak ezek a futások. Az a tervem, hogy télen csak az erőnlét megtartására futok rövid távokat, ehhez próbálok majd ragaszkodni.


 
Fel szoktam tenni magamnak a kérdést, vajon miért csinálom még mindig ezt? Mert képes vagyok túlhajtani magam, ilyenkor hulla fáradt vagyok. Nem egy jó érzés, főleg, ha a mostani reggeli futásokra gondolok, és hogy utána fáradtan kell mennem még dolgozni is. Van úgy, hogy nem tudok megmozdulni sem, a lábam futna még, vagy egyszerűen nem engedelmeskedik. Nem látom magamon a testi változást, gyakorlatilag semmi sem változott. Elveszi az időmet és ebből így is elég kevés van. Nem érzem magam erősnek, fittnek.

És ezek után miért hajtom magam mégis? Megtanultam a testem jelzéseire figyelni. Feszegetem a határaimat. A futás felszabadít. Fizikailag ugyan nem, de szellemileg felfrissülök. "Ép testben, ép lélek." A kitűzött célt megvalósítom és ez nagyon fontos. Eltökéltté és kitartóvá tesz. Ilyenkor csak magammal foglalkozom.

 

 
Hogy tetszett? 0.0/0

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2013 » Szeptember » 10Megtekintések száma: 658 | Hozzászólások: 0 | Címkék: futás, indulok, nehezen, reggeli

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés