SportolOK

Amit adhat egy futóközösség, azt el is veheti. Ez a gondolat férkőzött be a fejecskémbe, majd döntöttem úgy, hogy ameddig nem érzek késztetést a versengésre, addig eszem ágában sincs benevezni egy versenyre sem. Ez már így megy több, mint fél éve. Van, aki megkérdezné, hogy lehet ezt kibírni, mert versenyekre járni szuper dolog. A helyzet az, hogy könn ... Tovább »

2017.04.18 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1335 


Hogy is mondjam... majdnem kicsúszott a kezeim közül, nem adta magát egykönnyen, megküzdöttünk, de a végén az enyém lett. Naszály Trail terepfutó verseny a Cserhát-hegységben S távon.  

... Tovább »

2016.11.22 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1179 


A Budakeszi Vadasparkban volt terepfutóverseny a hétvégén, persze nekünk is ott volt a helyünk. Vágytam már a hangulatra, az izgalomra és a csodálatos környezetre. A szervezők megint kitettek magukért, mindhármat sikerült hozniuk, úgyhogy panaszra nincs okom.

 
... Tovább »
2016.09.06 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1115 


A kedvenc versenyeimre és helyszínekre mindig visszatérünk, főleg, ha jól érezzük magunkat. Ilyen volt a szombat esti Teliholdfutam Esztergomban. Imádom a hangulatát és a szép környéket. Aki nem futott még Esztergomban, hát itt az ideje.
 
... Tovább »
2016.07.20 | Kategória: SportolOKHozzászólás (3) Megtekintések száma: 1198 


Idén a közösségi futásaim a rövid távokról fognak szólni és leginkább terepen. Ennek több oka is van. Elsősorban az utolsó 25 kilin lesérült térdem kímélése. Másodsorban inkább a terep felé szeretnék mozgolódni. Besokalltam a betondzsungeltől és a millió embertől, inkább elmélyedek magamban a természettel. Ezt meg terepen lehet legi ... Tovább »
2016.04.07 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1304 


Először vettem részt Yours Truly-n. A sok rendezvény közül Dunakeszire esett a választásom. Amúgy nem véletlenül. Ugyanis, ha hétvége, akkor Vác, tehát legközelebb Bitliszbá Ringje volt kézenfekvő, amit már ötödszörre rendeznek meg.

... Tovább »
2016.02.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1205 


Az idei brutál futás címet újra a Naszály kapja meg tőlem. Ezzel tudom csak jellemezni ezt a terepfutó versenyt. A másik oldalról nézve, nem csak brutál kemény volt, de nagyszerű élmény is. Új barátokra leltem és megismertem a Naszály egy másik arcát.
 
... Tovább »
2015.11.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1366 


Nekem az elmúlt szombaton Pilis jelentette a világ tetejét.  Egyszerre futhattam, túrázhattam, hegyet mászhattam, kirándulhattam az Intersport Terepfutáson, a BSI szervezésében. Mikor elindultunk nagy köd, pára és 5 fok volt, ami eléggé didergőssé tette a rajtot. El sem hittem, hogy lesz ebből 16 fok, de mégis kitavaszodott pár ki ... Tovább »
2015.11.10 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1377 

1 2 3 4 5 6 »
Mentés