SportolOK

Újra egy Velencei Tókerülés, ha már egyszer bevált. :) Kipróbáltuk, hogy menni fog-e a futás futóidőben. 10 fokban kiválóan lehetett futni. Nem azon aggódsz, hogy egy mély lélegzettel kapsz-e levegőt és az oxigén vajon eljut-e minden pórusodba, hanem teszed a lábadat egyiket a másik elé és csak futsz.
 
... Tovább »
2015.10.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 799 


Előre bocsájtom, biztos vagyok benne, hogy minden fejben dől el és utána jön a többi. Már, ami a versenyzést és a hosszú távot illeti. Elsőként rendben kell lenni agyban, majd rendben kell lenni edzettségileg - és nem utolsó sorban -, sokat számít, egy társ, aki mindenben partner és segítőkész. Ezek nélkül nem lehet teljesíte ... Tovább »
2015.09.02 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 993 


Régen írtam már élménybeszámolót. Ez nálam igazán hangulatfüggő. Azért az elmúlt cirka két hónapban sem voltam tétlen. Edzések szorgalmasan, többször egy héten, aztán voltak versenyek is. Például emlékezetes az ilinyi Földrengető terepfutás vagy a Szufla is. Múlt vasárnap az IronGirl-öké volt a főszerep.
... Tovább »
2015.08.24 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 927 


Az eső sem tántorított minket vissza a Börzsöny jótékonysági futóversenytől. Télen az ónos eső jól elbánt erdeink nagy részével. Kell a támogatás, kellene a sok pénz, hogy az elpusztult fákat újratelepíthessék. Nem voltunk rengetegen, mégis sokat jelentett a szándék, hogy az erdőlátogatók, a terepfutók szívügyüknek tartják az erdő rehabilitációját. ... Tovább »
2015.06.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 830 


Igen-igen, 15 kili után fel is ébredtem, elhiheted. Még a blogíráshoz is, mert eléggé elcsúsztam vele, ugyanis 17-én volt a rendezvény. Nem volt kedvem a beszámolóval foglalkozni, egy kicsit elfáradtam, egy kicsit elegem lett. Most viszont a hamvaiból föltámadt Főnix madár leírja a tapasztalatait és a véleményét.

... Tovább »

2015.05.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 887 


Még egy ok az ünneplésre, vagyis a futásra. A tavaszi hétvégék, egy-egy hangulatos versenyről szólnak. Ahol csak lehet futok, az érzés kedvéért többedmagammal. Ha tömegsportról van szó, akkor a legjobb helyen voltunk a múlt szombaton, az Európa napi futáson, a Margitszigeten. Teljesíthető táv, sok futó, jó buli hangulat és szuper befutócsomag. Nem vá ... Tovább »

2015.05.13 | Kategória: SportolOKHozzászólás (2) Megtekintések száma: 952 


Május 1-jét egy jó kis félmaratonnal ünnepeltük, méghozzá Dunavarsányon. Még nem jártam itt, jó volt egy kis városnézéssel egybekötött futás. Na meg az izgalom sem maradhatott el, a tudat, hogy el fogok tévedni. :)
 

... Tovább »

2015.05.05 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 865 


Elkezdem a felkészülést. A következő célom megvalósításához egy igen csak motiváló, érdekes és sokszínű embert választottam. Nagy Bandó András a  humorista, író és előadóművész, aki nem utolsó sorban tízszeres maratonista. Nincs olyan aki ne ismerné, talán olyan sincs, aki ne kedvelné. A felvezetőben elmeséli élményét a futásról, majd a "Maraton közben" című írása ... Tovább »

2015.04.23 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1014 

« 1 2 3 4 5 6 »
Mentés