SportolOK

Még furcsa kimondani. Szoktatom magam a gondolathoz és hangosan kimondom. FÉLMARATONISTA LETTEM! Senki nem segített és mégis megcsináltam! Nem foglalkoztam a kételkedőkkel, a visszahúzókkal, akartam és megcsináltam! Nem sokan bíztak benne, hogy sikerül, talán még én sem. Ahogy közeledett az időpont, egyre jobban vesztettem el a hitem én is. Mégis ... Tovább »

2015.04.21 | Kategória: SportolOKHozzászólás (1) Megtekintések száma: 1089 


Lassan új időszámítást írok a 19-i első félmaratonnal, addig még belefér pár edzés, meg a tudatos pihenés is. Az elmúlt szombat az utolsó megmérettetésről szólt, a veresi futóversenyről. A legjobb szervezettségű verseny volt, amin mostanában részt vettem. Felbolydult egész Veresegyház!

  ... Tovább »
2015.04.16 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 969 


Eljött a várva várt pillanat, mikor tudományosan is megtudhattam, milyen teljesítményt nyújtok az adott pillanatban. A Sportlaborban szakemberek és profi sportolók között kellett a maximumot kihozni magamból. Megtudhattam a gyenge pontom, hogy mire kell vigyázni, hogy min kell javítani, kaptam tan ... Tovább »

2015.03.19 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1148 


Most már az én nevemet is együtt lehet említeni Rockyval. :) Ha van maratonszüzesség - ugye Papp Kriszti -, akkor van Balboaszüzesség is, amit most közkinccsé téve kijelenthetek, hogy az elmúlt szombaton sikeresen elvesztettem. Legyen ez most erény. :) ... Tovább »

2015.02.17 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1020 


Kálmán király ebben az évben íratta össze a zobori apátság birtokait és alapított püspökséget Nyitrán. Még ebben az évben vakíttatta meg öccsét is Álmost és fiát Bélát, hogy lehetetlenné tegye trónigényüket és megóvja fiát, Istvánt a trónviszályoktól.

... Tovább »

2015.01.01 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 956 


Az úgy volt, hogy pár hete elmentünk a váci egészség napra. Kipróbáltam pár bemutató órát, köztük a capoeira aerobik-ot, a kangoo-t és persze nem maradhatott el a jóga sem. Itt jöttem rá, hogy milyen nehezen lépek ki a futás, pilates, dinamikus jóga szentháromság alól, pedig, ha mozgásformákról beszélünk, akkor választékban a ... Tovább »

2014.12.11 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1440 


Ma volt az év végi első 5 fok körüli futásom reggel. Tartottam tőle, mert elég fázós vagyok, de nem volt vészes. Jó korán keltem, hogy mindent elrendezzek, fölkészüljek lelkileg, egyek előtte, stb...7-kor kell elindulnom ahhoz, hogy időben be is fejezzem.

... Tovább »

2014.10.29 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 950 


A tavalyi Nato futás rendben lezajlott. Tanulságos volt és tapasztalatokat is gyűjtöttem akkor, kezdő futóként. Már ott eldöntöttem, hogy idén megpróbálom túlszárnyalni magamat és az akkori rekordomat. Mire való egy verseny, ha nem erre? Sikerült!

 
... Tovább »
2014.10.07 | Kategória: SportolOKHozzászólás (1) Megtekintések száma: 990 

« 1 2 3 4 5 6 »
Mentés