SportolOK

Számos oldalon olvasom, hogy a futást bárki elkezdheti, bárhol és bármikor, mert alig kerül pénzbe. Ezáltal sokan is választják ezt a sportot, mert szinte ingyen van, akár egy futócipővel neki is lehet állni, kecsegtet nem egy cikk a sportoldalakon. Most ezt a tévhitet szeretném eloszlatni és nem egy álomvilágba ringatni egyeseket, ... Tovább »

2014.09.18 | Kategória: SportolOKHozzászólás (1) Megtekintések száma: 1207 


Már futok és pilates-ezem egy ideje ahhoz, hogy tapasztalatomat, amit összegyűjtöttem le merjem írni. Megoszthassam, hogy tudom ezt a két sportot ötvözni és a hasznomra fordítani. Amiből így egy remek edzés kerekedik. Nem csak letudom az aznapi futást, hanem odafigyelve a testemre, tudatosan irányítva teszem azt. Itt most nem konkrét ... Tovább »

2014.09.05 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1171 


Meg volt a visszaszámlálás. Az IronMan-ek úsztak, tekertek, majd befutottak szombaton, mi - a leendő IronGirl-ök - ezredmagammal, vasárnap álltunk a rajthoz. Korántsem teljesítettünk annyit, mint a fiúk, de kezdetnek ez is elég volt. A futás, szerintem így is a három közül a legnehezebb.

... Tovább »
2014.08.26 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1153 


Most már közel másfél éve újra aktívan futok. Minimum 3x egy héten, és legalább egy órán át. Hogy ne lanyhuljon a kedvem összeszedtem egy csokorba, hogy miért szeretek futni, hátha más is kedvet kap. :)

 
... Tovább »
2014.08.08 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1345 


Kiss or kill. Csók vagy halál. Csókold meg a dicsőséget, vagy halj bele a próbálkozásba. A bukás a halál, a győzelem az élet. A harc határozza meg a győzelmet, a győztest. Hányszor fakadtál könnyre a dühtől, a fájdalomtól? Hányszor felejtettél el mindent, ment el a hangod, az ítélőképességed a fáradtságtól?

... Tovább »

2014.05.16 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 1856 


Valahogy azokat a versenyeket kedvelem a legjobban, aminek van valami értelme, valami mondanivalója, valami üzenete. Az Európa napi futás épp ilyen volt. Egy ünnep, amivel megemlékeztünk, hogy épp 10 éve csatlakoztunk az Unióhoz.

... Tovább »

2014.05.12 | Kategória: SportolOKHozzászólás (1) Megtekintések száma: 1730 


Pontosan 10 éve volt az első alkalom, hogy futottam a Vivicittán. Ennek tükrében a mostani alkalom különlegesnek mondható. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani az akkori eredményemmel. Csak bízni tudok benne, hogy most egyéni csúcsot döntöttem.


... Tovább »

2014.04.15 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 983 


Az április 6-a nekem nem csak a választásokról szólt, hanem a Futapest Klub szervezésében rendezett Verőce terepfutásról, ami Lászay Dénes emlékére szerveződött. Nem indultam nagy tervekkel, csak úgy, hogy ezt is lefutom. ... Tovább »

2014.04.08 | Kategória: SportolOKHozzászólás (0) Megtekintések száma: 998 

« 1 2 3 4 5 6 »
Mentés