Teliholdfutam Esztergom
A kedvenc versenyeimre és helyszínekre mindig visszatérünk, főleg, ha jól érezzük magunkat. Ilyen volt a szombat esti Teliholdfutam Esztergomban. Imádom a hangulatát és a szép környéket. Aki nem futott még Esztergomban, hát itt az ideje.
 

Sikerült a legjobbat futnom. Jobbat, mint egész pályafutásom alatt. Nem hosszú a táv, ezért lehetett feszegetni a határainkat. Ideálisak voltak a körülmények, nem volt meleg, de hideg sem. Az egész nap szakadó eső is nekünk kedvezett, a Sötét kapunál elállt és kitartott a célig - az Erzsébet parkig -, majd újra eleredt.  :)

Duna parton a korom sötétben nem számított semmi, mert csak annyi látszik belőled, mint egy szentjánosbogárból rajzáskor. A tájékozó képességem minimumra csökkent, úgyhogy csak a pulzusom és a hangos zihálásomból tudtam, hogy egészen a maximumot hoztam ki magamból.

És igen! Megcsináltam a 6 perc alatti kilométereket, közel 10 km-en keresztül!!! Ki merem jelenteni, hogy igazán büszke vagyok magamra. :)

Köszönet az Esztergomi Futóműveknek a szervezésért és az ajándékokért! :)
Hogy tetszett? 5.0/1

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: SportolOK | Dátum: 2016 » Július » 20Megtekintések száma: 566 | Hozzászólások: 3 | Címkék: Esztergom, Teliholdfutam

Mit gondolsz erről?
avatar
Liked 1 DislikedSpam
3 kovacskhu • 07:16:41, 2016.07.22
Igen Drágám, nagyon sokat és gyorsan futottunk!   thumb
avatar
Liked 1 DislikedSpam
1 Laser • 14:26:33, 2016.07.20
Nagyon Gratulálok Szerelmem! Az eddigi legjobb időeredményed.Szuper!!!! :* :* :* :* :* :*
avatar
Liked 1 Disliked
2 EniG • 08:23:24, 2016.07.21
Próbálkozom, na. Hátha utolérem az elsőt.  biggrin A gratuláció kijár mindkettőnknek, futottunk 10kilit, elfelejtetted? respect
avatar
Mentés