Vidd haza és keltsd életre!

Vidd haza és keltsd életre a kishantosi biovetőmagot! A Greenpeace szeretné, ha Kishantos szellemiség, Kishantos magjai, mint a közösség számára fontos értékek megtestesítői, minél több otthonba eljutnának. Ezért minden olyan terményt, amit a földeken tönkretettek, mi új életre szeretnénk kelteni.

A Kishantoson még megmaradt biovetőmagokat szétosztjuk. Azt szeretnénk, ha ezek a magok termékeny talajba kerülnének, ahol szárba szökkenhetnek: legyen az egy „talpalatnyi föld”, egy erkélyláda vagy egy cserép. Ültesd el, gondozd, vigyázz rá, és ahányszor csak ránézel, emlékeztessen mindarra, amit Kishantos képvisel! Tartsuk életben a lakásunkban, kertünkben a növényeket addig, amíg a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ területén újra vethetünk és arathatunk.

Gyere Te is április 23-án 17 órakor a Kossuth térre, a Vidékfejlesztési Minisztérium elé, ahol szétosztjuk Kishantos magjait, hogy új életre keljenek.
Hogy tetszett? 0.0/0

Pin ItTalán ez még érdekelhet:
Kategória: Zöld szemmel | Dátum: 2014 » Április » 18Megtekintések száma: 976 | Hozzászólások: 0 | Címkék: biomag, Haza, vidd, életre, Kishantos, Greenpeace, keltsd

Mit gondolsz erről?
avatar
Mentés